Роналдо сподели плановете си за Саудитска Арабия: Кристиано Роналдо е отказал

...
Роналдо сподели плановете си за Саудитска Арабия: Кристиано Роналдо е отказал
Коментари Харесай

Роналдо: Спечелих всичко в Европа, подобрих всички рекорди, искам да направя същото и в Саудитска Арабия

Роналдо показа проектите си за Саудитска Арабия: 

Кристиано Роналдо е отказал редица предложения в Европа, Австралия и Съединени американски щати, с цел да премине в " Ал Насър ". Това разгласи португалецът при представянето си в клуба от Саудитска Арабия, написа.

Петкратният притежател на " Златната топка " подписа с клуба до 2025 година В Саудитска Арабия Роналдо ще стане най-скъпоплатения състезател в света.

При представянето си Роналдо сподели, че е разчувствуван за новото предизвикателство, което го чака и желае да помогне в развиването на футбола в Азия. Той сподели, че ще опита да промени мисленето на младите, а Саудитска Арабия назова " прелестна страна ".

По думите му Роналдо желае да продължи да усъвършенства върхове и в азиатския футбол.

" Аз съм неповторим състезател. Спечелих всичко в Европа, усъвършенствах всички върхове, желая да направя същото и тук. Време е за ново предизвикателство ", сподели португалецът на пресконфенция.

Според информацията той ще получава по 200 млн. евро на година, само че в сумата влизат и приходите от спонсорски контракт.

" Договорът е неповторим, само че и аз съм неповторим състезател, тъй че за мен е обикновено. Не се тормозя какво ще кажат хората, в действителност съм благополучен да бъда тук ", добави нападателят.

" Никой не знае, само че към този момент мога да кажа - имах доста благоприятни условия в Европа. Много клубове в Бразилия, Австралия, Съединени американски щати, даже и доста клубове от Португалия пробваха да ме привлекат, само че аз дадох дума на " Ал Насър ", сподели Роналдо.

" Искам да развиваме освен футбола, само че и останалите сфери в тази невероятна страна. За мен това е огромно предизвикателство, знам какво желая. Знам и по какъв начин да оказа помощ с моя опит и познания ".
След конференцията Роналдо театралничи и с екипа на новия си тим, като беше псорещнат от 25 хиляди души по трибуните.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР